Zlatna plaketa Zlatku Totu, tvorcu europskog atletskog prvaka Marina Bloudeka, nagrade otišle u ruke Marula, IBM-a i Slatine

  Obavijesti         17.12.2019.
Zlatna plaketa Zlatku Totu, tvorcu europskog atletskog prvaka Marina Bloudeka, nagrade otišle u ruke Marula, IBM-a i Slatine

Atletski trener, tvorac europskog juniorskog prvaka na 800 metara Marina Bloudeka, dobitnik je Zlatne plakete Školskog sportskog saveza Virovitičko-podravske županije koja je održana u Restoranu škola u Virovitici. Nagradu ovom treneru iza kojeg su mnogobrojni nogometni, ali ponajprije atletski uspjesi (prvaci Hrvatske, prvaci Krosa Sportskih novosti…), uručili su zamjenik župana Marijo Klement, pročelnica Upravnog odjela za prosvjetu, kulturu, sport i tehničku kulturu VPŽ Vesna Šerepac i predsjednik Školskog sportskog saveza Virovitičko podravske županije Saša Topić.

Na sjednici su dodijeljena i priznanja najuspješnijim školskim sportskim društvima u prošloj školskoj godini. Priznanja su dobili: Školsko sportsko društvo „IBM“ OŠ Ivana Brlić Mažuranić Virovitice, Školsko sportsko društvo „Slatina“ OŠ Eugena Kumičića Slatine i Školsko sportsko društvo Marul Srednje škole Marka Marulića Slatina. Nakon izlaganja tajnice Sportske zajednice Virovitičko-podravske županije Dore Međimorec, članovi Supštine su usvojili Program javnih potreba i financijski plan za 2020. godinu.

– Ove godine je Virovitičko-podravska županija, između ostalog, obnovila sportske dvorane u Orahovici i Slatini, a u hali Viroexpo postavili smo sportske terene za kojima vlada veliki interes sportaša i rekreativaca. Virovitičko-podravska županija će i nadalje, uz punu potporu župana Igora Androvića u budućnosti značajnije ulagati u sport posebno onih najmlađih – istaknuo je između ostalih zamjenik župana Marijo Klement.

Na kraju sjednice predstavnicima osnovnih škola uručene su lopte za graničar, koji je nova disciplina u natjecanju osnovnih škola za učenike razredne nastave. (www.vpz.hr, www.icv.hr, Fotografije: Kristijan Toplak)

Naše web stranice koriste kolačiće kako bi Vama omogućili najbolje korisničko iskustvo, za analizu prometa i korištenje društvenih mreža. Za više informacija o korištenju kolačića na ovim stranicama, kliknite ovdje.