Postani volonter Plazma Sportskih igara mladih

  Obavijesti         04.06.2020.
Postani volonter Plazma Sportskih igara mladih

Ovo ljeto želiš provesti na moru u društvu vršnjaka, educirajući se u organizaciji sportskih događanja i natjecanja? Onda naš program volontera čeka upravo na tebe! Pozivamo sve srednjoškolce i studente da se prijave za volontiranje na jednoj od završnica natjecanja:

1) Državna završnica u Savudriji - 29.6-6.7.

2) Državna završnica u Splitu - 9.7- 24.7.

3) Međunarodna završnica - druga polovica kolovoza

Rasporedi volontiranja će se slagati u etapama unutar svake završnice, tako da će prilikom dogovora o terminu volontiranja uzet u  obzir i termini koji odgovaraju prijaviteljima (npr. jedna smjena unutar državne završnice i sl.).

U program volontiranja uključene su stručne edukacije i prirema za rad na terenu s djecom i mladima, prijevoz do mjesta volontoranja, smještaj i 3 obroka dnevno.

Ispuni kratku prijavnicu na linku nakon čega će ti se javiti naš voditelj programa volontera g. Antonije Lanc. Sva dodatna pitanja možete postaviti i na volontiranje@igremladih.org.

Tekst i fotografija: igremladih.hr

Naše web stranice koriste kolačiće kako bi Vama omogućili najbolje korisničko iskustvo, za analizu prometa i korištenje društvenih mreža. Za više informacija o korištenju kolačića na ovim stranicama, kliknite ovdje.