HŠSS Povratak u školske klupe uz Sport Vision

  Obavijesti         31.08.2020.
HŠSS Povratak u školske klupe uz Sport Vision
Nova školska godina nam je pred vratima i mališani već nestrpljivo iščekuju povratak u školske klupe i ponovni susret sa školskim prijateljima i učiteljima. Volja i motivacija je sveprisutna, no potrebno ih je obući i pripremiti za nove školske uspjehe. Sport Vision je pripremio odlične akcije kako bi svoje mališane obukli od glave do pete, a za sve članove Hrvatskog školskog sportskog saveza pripremili su i posebnu akciju. 

Od 25.8. do 20.9. ili isteka zaliha u svim Sport Vision trgovinama čeka vas Champion paket za djevojčice i dječake po akcijskoj cijeni od 499kn. Champion paket sadrži ruksaktenisice i trenirku te sigurni smo da će od vaših mališana napraviti prave Champione ove školske godine.

Osim navedenog akcijskog paketa svi članovi Hrvatskog školskog sportskog saveza u razdoblju od 1. do 14.9. ostvaruju i 20% popusta na nesniženi asortiman marke Champion u svim Sport Vision trgovinama (Zagreb, Split, Osijek, Vinkovci, Đakovo, Slavonski Brod, Požega, Virovitica, Bjelovar, Koprivnica, Varaždin, Čakovec, Sisak, Karlovac, Rijeka, Pula, Zadar, Šibenik, Dugopolje, Dubrovnik).
Akciju ostvarujete uz predočenje svoje e-iskaznice HŠSS-a.

Sve o tekućim Back to School akcijama u Sport Visionu provjerite OVDJE.

Sretan povratak u školske klupe želi vam Sport Vision i HŠSS! (HŠSS)

Naše web stranice koriste kolačiće kako bi Vama omogućili najbolje korisničko iskustvo, za analizu prometa i korištenje društvenih mreža. Za više informacija o korištenju kolačića na ovim stranicama, kliknite ovdje.