Hrvatski školski sportski savez pokreće novi projekt pod nazivom "Online vježbaonica"

  Obavijesti         17.09.2020.
Hrvatski školski sportski savez pokreće novi projekt pod nazivom "Online vježbaonica"

Hrvatski školski sportski savez pokreće novi projekt pod nazivom "Online vježbaonica".
Online vježbaonica svakoga tjedna donosit će nam zanimljive treninge kojima ćete unaprijediti svoje zdravlje, ali i kratke edukativne video klipove u kojima ćemo s našim gostima razgovarati o školskom sportu, vježbanju, zdravim navikama, zdravoj prehrani, mentalnoj higijeni te ostalim temama iz područja zdravog i aktivnog načina života.

Online vježbaonica donosi nam izjave i poruke osoba iz javnog života, sportaša, političara, naših članova iz županijskih školskih sportskih saveza. Najvažnije, naši sugovornici su i naši voditelji, profesori tjelesne i zdravstvene kulture i naši učenici.

Saznat ćemo što ih je privuklo sportu, zašto je sport važan, kolika je uloga školskog sporta i profesora tjelesne i zdravstvene kulture bila u njihovom odabiru sporta ili profesije kojom se danas bave. Svakog tjedna najavljujemo naše goste, dovodimo ih u vaš dom putem ONLINE VJEŽBAONICE.

Kako bismo probili led i doveli naše tijelo na „radnu temperaturu“, Online vježbaonicu započinjemo prvim od 12 treninga koji je za nas pripremio naš ambasador, poznati magistar kineziologije Mario Mlinarić.

Kroz nekoliko sljedećih tjedana s Mariom ćemo proći program 12 treninga baziran na specifičnim vježbama koje se izvode vlastitim tijelom. Vježbe su namijenjene svim dobnim skupinama, a mogu se izvoditi svugdje i uvijek. Svaki trening je posebno osmišljen, modificiran i prilagođen. U treninzima uz Marija Mlinarića sudjeluju dvije mlade sportašice, Karla Čovran i Nika DiGiusto. Cilj treninga, ali i cijelog projekta je da zdrav život postane navika klincima, klincezama, sportašicama, sportašima i svim školarcima. Naša želja je osvijestiti djecu o važnosti kretanja, potaknuti sportski duh i ojačati imunitet u vrijeme pandemije.

Cijeli program Online vježbaonice moći će se pratiti na YouTube kanalu „Online vježbaonica“ te na web stranici Hrvatskog školskog sportskog saveza od ponedjeljka, 21.rujna u 12 sati kada vam donosimo prvu emisiju.

Vježbajte s nama, ostanite tjelesno aktivni i zdravi.
https://www.skolski-sport.hr/online-vjezbaonica

Naše web stranice koriste kolačiće kako bi Vama omogućili najbolje korisničko iskustvo, za analizu prometa i korištenje društvenih mreža. Za više informacija o korištenju kolačića na ovim stranicama, kliknite ovdje.