HRVATSKI ŠKOLSKI SPORTSKI SAVEZ Obilježimo zajedno 2. Međunarodni Fair play dan!

  Obavijesti         01.09.2021.
HRVATSKI ŠKOLSKI SPORTSKI SAVEZ Obilježimo zajedno 2. Međunarodni Fair play dan!

Dragi učitelji, učiteljice, profesori i profesorice tjelesne i zdravstvene kulture, nastavnice i nastavnici, pozivamo vas da zajedno promičemo sportsku kulturu i fair play vrijednosti, kako u sportu, tako i u svakodnevnom životu.

Obilježimo u našim školama 2. Međunarodni fair play dan koji počinje 7. rujna, a u sklopu kojeg će aktivnosti trajati do 30. rujna 2021. Predlažemo da se 7. rujna,  prvi dan škole, uvrsti u Vaš kalendar škole kao važan dan.

Hrvatski školski sportski savez u suradnji s Hrvatskim fair play odborom (HFPO) i Hrvatskim olimpijskim odborom (HOO), te uz potporu Ministarstva znanosti i obrazovanja, Ministarstva turizma i sporta i Agencije za odgoj i obrazovanje, pozivaju vas na suradnju u promociji sportske kulture i fair play vrijednosti u školi i u sportu.

Pozivamo vas, dragi učitelji, obilježite Međunarodni fair play dan u svojoj školi - pogledajte primjere dobre prakse realizirane kroz projekte Hrvatskog školskog sportskog saveza. Ponovite isto, unesite neke promjene, nadogradite svojim idejama, oplemenite inovacijama.

Projekt Fair play tjedan u mojoj školi proveden je kao pilot-projekt u devet škola u Republici Hrvatskoj i postigao je odlične rezultate. Više o provedbi projekta pogledajte OVDJE.

 

Projekt fair play karton najnoviji je projekt Hrvatskog školskog sportskog saveza u kojem se na natjecanjima školskog sporta osim rezultata i medalja, dijele i fair play kartoni. Fair play karton dobit će istinski ljubitelji sporta i poštene igre. Projekt je proveden na Državnom prvenstvu u košarci koje je održano u ožujku 2020. u Zadru. Kako je bilo, pogledajte OVDJE.

Više o projektu pogledajte OVDJE .

Pogledajte promotivni video o Fair play kartonu (SPTV)

HRVATSKI ŠKOLSKI SPORTSKI SAVEZ

Naše web stranice koriste kolačiće kako bi Vama omogućili najbolje korisničko iskustvo, za analizu prometa i korištenje društvenih mreža. Za više informacija o korištenju kolačića na ovim stranicama, kliknite ovdje.