HRVATSKI ŠKOLSKI SPORTSKI SAVEZ Obavijest o suspenziji naših planiranih aktivnosti

  Obavijesti         13.05.2020.

Poštovani ravnatelji osnovnih i srednjih škola RH, nastavnici tjelesne i zdravstvene kulture, roditelji i dragi učenici,

Obavještavamo vas da Hrvatski školski sportski savez svakodnevno prati aktivnosti nadležnih institucija o obavijestima i uputama pa u skladu s time, i dalje su na snazi suspenzije naših planiranih aktivnosti.

O svim novim saznanjima, pritom poštujući upute Kriznog stožera, Središnjeg državnog ureda za šport te Ministarstva znanosti i obrazovanja, te o eventualnim pokretanjima nekih od naših programa, promjene termina odgođenih programa ili uvođenju novih aktivnosti, Hrvatski školski sportski savez će na vrijeme obavijestiti sve svoje članove.

 Do tada, a iskreno se nadamo da će taj dan doći uskoro, molimo vas za strpljenje, budite odgovorni, pratite upute nadležnih institucija i nas.

 Sve vas srdačno pozdravlja HŠSS

Tekst: skolski-sport.hr

Naše web stranice koriste kolačiće kako bi Vama omogućili najbolje korisničko iskustvo, za analizu prometa i korištenje društvenih mreža. Za više informacija o korištenju kolačića na ovim stranicama, kliknite ovdje.